Fortnite Nedir ?

 


RVS COMMUNITY-FORTNİTE



FORTNİTE OYUN MODLARI

Fortnite'ta her oyuncunun beklentilerini karşılayacak bir şeyler sunan dört ana oyun modu var. Bu dört mod şunlar: Battle Royale, Çılgın Parti, Kreatif ve Dünyayı Kurtar. 


BATTLE ROYALE

Konsollarda, PC'de ve mobilde oynanabilen Fortnite Battle Royale'i ücretsiz indirebilir ve oynayabilirsiniz! Savaş Otobüsü'ne atlayıp adaya iniş yapın ve hayatta kalan son kişi olmak için kapışın. İsterseniz arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla takım kurup diğer takımları alt etmeyi de deneyebilirsiniz. Zafere ulaşmak için ahşap, taş ve metalden yapılar inşa edin.

Fortnite Battle Royale'de her zaman yeni eşyalar, silahlar, araçlar, alt modlar, özel etkinlikler ve "sezonlar" gibi dört gözle bekleyeceğiniz bir şeyler var. Her sezonla birlikte adaya yeni bir tema gelir; mesela, daha önce gizli ajanlar adayı ele geçirmişti ve bir noktada adayı sel basmıştı.

Fortnite Battle Royale


ÇILGIN PARTİ

Çılgın Parti, Battle Royale'in içindeki bir mod. Savaş yerine stressiz eğlenceye odaklanan Çılgın Parti, deneysel ve hâlâ gelişen bir alan. Buradaki aktiviteler arasında havada yapılan engelli yarışlar, tekne yarışları ve filmlerin yanı sıra ünlü sanatçıların konserleri bile var!
 
Ayrıca Battle Royale'deki diğer modlar gibi Çılgın Parti de ücretsiz.


Fortnite Party Royale


KREATİF

Battle Royale'le birlikte ücretsiz oynanabilen Fortnite Kreatif'te kendi adanızı oluşturabilirsiniz; kendi oyunlarınızı ve kurallarınızı tasarlayabilir ve buraya arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz! Kreatif, size hem basit hem de karmaşık oyunlar tasarlamak için gerekli araçları sunar; istediğiniz şeyi istediğiniz gibi oluşturabilirsiniz. Üstelik Kreatif'te bir şeyler tasarlamasanız bile arkadaşlarınızın veya Fortnite topluluğundan diğer oyuncuların tasarladığı oyunları oynayabilirsiniz. 

Kreatif; oyun tasarlamanın ve oynamanın yanı sıra, hayalinizdeki manzarayı da yaratmanız için harika bir yer. Adanıza istediğiniz görüntüyü verebilir ve arkadaşlarınızla birlikte tadını çıkarabilirsiniz!


Fortnite Creative


DÜNYAYI KURTAR

Fortnite Dünyayı Kurtar'da diğer oyuncularla birlikte canavar sürülerine karşı mücadele edip devasa ve yok edilebilir bir dünyayı keşfedebilirsiniz. Suratsızlar olarak bilinen bu canavarlarla savaşırken ganimet bularak, silah üreterek ve kahramanlar toplayarak güçlenebilirsiniz. Bir üs kurup suratsızları uzak tutmak için üssünüzü tuzaklarla sağlamlaştırabilirsiniz!
 
Dünyayı Kurtar'ı arkadaşlarınızla veya Fortnite topluluğundan diğer oyuncularla oynayabilirsiniz. İnternet sitemizden, oyun içinden veya konsolunuzun mağaza sayfasından Dünyayı Kurtar Paketi'ni satın alarak Dünyayı Kurtar'ı oynamaya başlayabilirsiniz. Dünyayı Kurtar; PlayStation, Xbox ve PC'de oynanabilir.


Fortnite Save The World


FORTNİTE TOPLULUĞUNDAKİ MİLYONLARCA OYUNCUYLA PLATFORMLAR ARASI OYNANIŞ

Dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyuncu Fortnite oynuyor. İster Battle Royale'de onları alt edin, ister Kreatif'te birlikte oyun deneyin, ister de Dünyayı Kurtar'da suratsızları avlayın; Fortnite'ta her zaman birlikte bir şeyler yapabileceğiniz oyuncular var.

Fortnite platformlar arası oynamayı da destekler, yani farklı platformlardaki oyuncular birlikte oynayabilir!


FORTNİTE'I OYNAYABİLECEĞİNİZ PLATFORMLAR HANGİLERİ?

Fortnite Battle Royale ve Battle Royale'in içindeki Çılgın Parti ve Kreatif modları; PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, PC ve Android'deki Epic Games UygulamasıFortnite.com/tr/Android ile veya Samsung Galaxy Store'dan edinebileceğin Epic Games Uygulaması'nda indirilebilir. Dünyayı Kurtar; PlayStation, Xbox ve PC'de oynanabilir. 
 
iOS, Mac ve Google Play'deki Fortnite 13.40 sürümünden daha üst sürüme yükseltilemez ve yeni oyuncuların iOS cihazlarına yüklenemez. Fortnite: Dünyayı Kurtar da artık Mac üzerinden oynanamıyor. Fortnite'ı yeni güncellemelerle oynamak isterseniz, yukarıda listelenen platformlardan herhangi birinden indirebilirsiniz.


KİMLER FORTNİTE OYNUYOR?

Dünya çapında devasa bir topluluk oluşturan Fortnite oyuncuları farklı bölgeler, yaş grupları ve kesimlerden geliyor. Fortnite topluluğunda her türlü oyuncu var!

İster yanı başınızda olsunlar ister dünyanın diğer ucunda, Fortnite'ı arkadaşlarınızla oynamak çok kolay. Fortnite'ı arkadaşlarınızla nasıl oynayabileceğiniz hakkındaki tüyolarımıza göz atabilirsiniz.


EBEVEYNLERİN FORTNİTE HAKKINDA BİLMELERİ GEREKENLER NELER?

Ailenizdeki miniklerin Fortnite deneyimini yönetmenize yardımcı olmak için iletişim, gizlilik ve oyun süresi takibi gibi çeşitli ebeveyn kontrollerimiz bulunuyor. Ayrıca oyun içi satın alımlarla ilgili kısıtlamalar için ailenizdeki miniğin oyun platformunda ve/veya epicgames.com'da ebeveyn kontrollerini ayarlayabilirsiniz. Daha fazla bilgi için ebeveyn kontrolleri kılavuzumuza göz atabilirsiniz. Puanlara bakarak Fortnite'ın aileniz için uygun olup olmadığına karar vermek için Epic Games Store sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Hedefimiz Epic Games ekosistemini hem eğlenceli hem de güvenli bir yer olarak tutmak. Bu yüzden de katı şekilde uyguladığımız Topluluk Kuralları ve içerik paylaşanlar için İçerik Üreticileri İçin Davranış Kuralları var.

İster ebeveyn kontrollerini etkinleştirin ister etkinleştirmeyin, Fortnite ebeveynler ve aile üyelerinin birlikte oynayabileceği harika bir oyun. Birçok cihazda desteklenmesi, çeşitli oyun modlarına sahip olması ve birbirinden çok çok uzaktaki insanları birbirine bağlaması sayesinde deneyimsiz oyuncular bile Fortnite'ta muhteşem vakit geçirebilir!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski